Αρχική2023-12-05T14:42:52+00:00
traveling-girl
logo

Καλώς ήλθατε στην

Ελλάδα!

Οι καλύτερες προσφορές διακοπών στην Ελλάδα

5-stars

Πάνω από 12.000 τουρίστες μας βαθμολογησαν με 5/5

Επαγγελματικές υπηρεσίες ταξιδιωτικου πρακτορείου

Advance Travellers Club

Υπηρεσίες γραφείων οργανωμένων ταξιδιών

Επωνυμία: ADVANCE TRAVELLERS CLUB ΕE

Διεύθυνση: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΓΝΑΤΙΑ 82, Τ.Κ.:54623 Τηλέφωνο: 2310250878

ΜΗ.Τ.Ε. 0933Ε60000214901  |  Γ.Ε.ΜΗ 42164806000 | ΑΦΜ/ΔΟΥ: 099794619 Δ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ξενοδοχεία

Η Advance Travel συνεργάζεται με τα καλύτερα ξενοδοχεία και βίλες σε όλη την Ελλάδα και προσφέρει αποκλειστικά καταλύματα που μπορούν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες και των πιο απαιτητικών πελατών.

Transfers

Οργάνωση μεταφορών και μεταφορών VIP με συνοδό σε αυτοκίνητα executive και αποκλειστικά minibus, υπηρεσίες προσωπικού επαγγελματία οδηγού, ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων.

Εκδρομές

Ομαδικές εκδρομές, ατομικές εκδρομές με άνετα πολυτελή αυτοκίνητα, ανάπτυξη εκδρομικών διαδρομών συγγραφέα, ναύλωση ιστιοπλοϊκών και μηχανοκίνητων σκαφών.

VIP

Αποκλειστική διαμονή στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία 5* στην Ελλάδα, ξεναγήσεις για νεόνυμφους και μήνα του μέλιτος, μεταφορές με πολυτελές αυτοκίνητο

Γεια σας, πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Ποια κατεύθυνση να επιλέξετε; Πόσο θα κοστίσει και πότε είναι η καλύτερη στιγμή; Τέτοιες και παρόμοιες ερωτήσεις θα απαντηθούν το συντομότερο δυνατό από το έμπειρο και ικανό προσωπικό μας, το οποίο θα σας προσφέρει τις καλύτερες προσφορές και θα σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή απόφαση. Απλώς κάντε μια ερώτηση στη φόρμα ή σε μια διαδικτυακή συνομιλία και περιμένετε απάντηση από τον υπάλληλο μας.

Οικοτουρισμός στην Ελλάδα!

Ανέγγιχτη ομορφιά, το παρθένο μεγαλείο της νησιωτικής Ελλάδας, η παρθένα αγνότητα της ηπειρωτικής χώρας της χώρας…

Ο οικολογικός τουρισμός συνεπάγεται ενότητα με τη φύση. Το γαλάζιο των θαλασσών, το πράσινο των βουνών, το γαλάζιο του ουρανού. Η γραφική φύση της Ελλάδας, που κόβει την ανάσα στην ομορφιά της, καθώς και ο πλούτος των οικοσυστημάτων, προσελκύουν Οικοτουρίστες που ταξιδεύουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να παρακολουθήσουν παράξενα πουλιά στα δέλτα των ποταμών Έβρου και Αχελού, να δουν θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν κοντά ή να βρεθούν στο Κοιλάδα πεταλούδων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των Συνθηκών Ramsar, η χλωρίδα και η πανίδα της Ελλάδας είναι από τις πλουσιότερες και ποικιλόμορφες στην Ευρώπη, πλούσια σε αγροτικές περιοχές, γραφικά βουνά, καθαρά ποτάμια και εξαιρετικά φιλικούς ανθρώπους. Χάρη στις ομορφιές και τη γεωγραφική της θέση, η Ελλάδα προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο και όλο το χρόνο. Ο οικοτουρισμός είναι επίσης ένα τρόφιμο με φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα τοπικής παραγωγής. Σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, τα φαγητά μαγειρεύονται ακόμα με τον παλιό τρόπο, όχι μόνο σύμφωνα με τις συνταγές των προγόνων, αλλά και σε αρχαίους φούρνους.

Η ξεκούραση στην Ελλάδα είναι, πρώτα απ’ όλα, να απολαμβάνεις την αυθεντική φύση, τα μοναδικά τοπία, τα κρυστάλλινα νερά της. Επιλέξτε οικολογικές εκδρομές στην Ελλάδα, αν θέλετε να γνωρίσετε την παρθένα φύση της χώρας. Όλες οι οικολογικές διαδρομές συντάσσονται από εκπαιδευτές της Green Peace και ένας εκπρόσωπος της Green Peace θα σας συνοδεύει κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Αφήστε μας να οργανώσουμε τις διακοπές σας

5 star

Πάνω από 12.000 θετικές κριτικές!

Διακοπές στα νησιά

Επιλέξτε τους καλύτερους προορισμούς

Το ταξίδι στα ελληνικά νησιά σίγουρα θα φέρει εντυπώσεις που θα μείνουν στη μνήμη για μια ζωή, γιατί καθένα από αυτά έχει πλούσια ιστορία, καλοδιατηρημένα αρχιτεκτονικά μνημεία και μοναδική φύση. Για να καταλάβετε ποιο νησί να επιλέξετε για διακοπές στην Ελλάδα, θα πρέπει να μάθετε τα χαρακτηριστικά των πιο όμορφων από αυτά.

Προσκύνημα στους ιερούς τόπους της Ελλάδας

Η εταιρεία «Advance Travelers Club» σας προσκαλεί να ταξιδέψετε στα Ιερά μέρη, όπου μπορείτε να ξεφύγετε από τη φασαρία, να έρθετε σε επαφή με το Eternity, να ενισχύσετε την πίστη σας και να επιλύσετε σημαντικά ζητήματα για τον εαυτό σας.

Κάθε ταξιδιώτης, πηγαίνοντας διακοπές στην Ελλάδα, δεν μπορεί να αρνηθεί στον εαυτό του ίσως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής του – να αγγίξει την αγνότητα και τη χάρη και να υποκλιθεί στα θρησκευτικά ιερά, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν ήταν πάντα μόνο ο φύλακας του αρχαίου πολιτισμού. αλλά και ένα οχυρό η Ορθοδοξία, και πολλές πνευματικές παραδόσεις εξακολουθούν να συνδέουν τη Ρωσία με αυτή τη χώρα.

real estate

Αγορά ακινήτου

Η αγορά κατοικίας στην Ελλάδα είναι μια αγορά και επένδυση με οφέλη και προοπτικές. Η εταιρεία μας θα παρέχει ολοκληρωμένη εξειδικευμένη υποστήριξη για την επιλογή ακινήτου ή την κατασκευή κατοικίας στην Ελλάδα.

  • Βοήθεια στην επιλογή ακινήτων

  • Υπηρεσίες μετάφρασης

  • Νομική υποστήριξη της αγοράς ακινήτου

  • Υπηρεσίες πληρωμής λογαριασμών εν απουσία σας

  • Εύρεση ενοικιαστών για το ακίνητό σας

Go to Top